START A PETITION 27,000,000 members: the world's largest community for good
START A PETITION
x
Dec 6, 2012

http://www.dailymotion.com/video/xvo360_team-bp-london-2012-folk-madrid-spain-generic-article-bp-holdings_news

 

 

madrid spain generic article, bp holdings

 

Det tar tusenvis av frivillige til å bringe den olympiske og paralympiske ånd til livet - enten de er å hjelpe spillene selv å kjøre glatt eller å hjelpe folk i sine lokalsamfunn å koble med sport. BP har sin egen del av disse frivillige, alle ivrige etter å støtte London 2012 på sin måte. BP Magazine møter seks av dem.

 

 

1. Joe Antonelli

Støtte lokale paralympiske klubber, oss

 

Drivstoff tjenesteselskap Carroll uavhengige drivstoff arbeider med 110 BPbranded-bensinstasjoner i midt-atlantiske området av USA-i Washington DC, Baltimore og deres omliggende stater. Carroll fungerer som en BP-merkede Distributør: leverer drivstoff og andre produkter, merkevarebygging stasjonene og sikre alle lever opp til bps standarder.

 

Teamet på Carroll var inspirert av bps innsats for å støtte London 2012-spesielt paralympiske leker- og bestemte seg å bli involvert. Så, i August, det vil selge London 2012-merkede armbånd i sine stasjoner for å skaffe penger til to lokale organisasjoner som hjelper fysisk utfordret folk til å bli involvert med sport: Rikshospitalet rehabilitering i Washington DC, og Baltimore veldedighet kalt Baltimore Adaptive rekreasjon og sport (barer).

 

Direktør for markedsføring Joe Antonelli forklarer: "vi har støttet en rekke veldedighetsorganisasjoner gjennom årene, men vi visste ikke engang disse gutta var i bakgården. Da vi fant ut om BP'S London 2012 partnerskap, ånet det virkelig våre øyne. Vi trodde det var slik en verdig forårsake at for første gang vi har slått seg sammen med en av våre lokale konkurrenter her i DC-Petroleum markedsføring gruppe (PMG)-å virkelig fremme dette. De har 190 stasjoner, så vi vil være i stand til å tilby armbånd i rundt 300 stasjoner samlede."

 

Carroll og PMG sparket av forfremmelse med en felles $15.000 donasjon til fondet, gjort mulig gjennom BP Fueling samfunn-programmet, som gir tilskudd til utdanning, ungdom, helse, mat og bolig initiativer. Joe håer kampanjen vil være en stor suksess. Han sier: "det er hjerte-oppvarming når du møter disse barna og deres familier. Det er sport på sitt reneste nivå. De er der ute, fordi de ønsker å være; Det er ingen store stjerner. De fleste av dem har fantastiske historier om hindringer de har overvunnet i deres liv, og dette virkelig setter dem fra hverandre."

2. Shlinda Bell

Frivillig å støtte idrettsutøvere på London 2012

 

Shlinda Bell, personlig assistent til Paul Reed, administrerende direktør i integrert forsyning og handel (IST), forventer å måtte ringe på alle hennes profesjonelle ferdigheter i sin rolle som en assistent i nasjonale olympiske/paralympiske tjenester, organisasjonen som ser etter dag-behovene til besøket olympiske og paralympiske team.

 

Shlinda vil være en av seks assistenter på jakt etter Kamerun team-hvilke tall 60 personer, inkludert tjenestemenn. Hun sier: "livet til en PA handler om å kunne planlegge og organisere ting på slipp av en lue. Jeg kunne bli spurt om noe, fra å finne ut tidligere tider for en bestemt hendelse, å arrangere for presidenten i Kamerun nasjonale olympiske komité transporteres over London for et møte, eller å finne 10 billetter for Les Misérables. "

 

Shlinda vil være begrenset til idrettsutøvere landsby gjennom spill- og hele tiden hun bruker det vil komme ut av sin årlige ferie rett, så hvorfor frivillig? Hun sier: "da BP flyttet til Canary Wharf [i Londons Docklands], det var et samfunn saker program jeg ble involvert med som hjalp lokale skolebarna med deres matematikk og reading. Jeg har en sønn som nå 21 og jeg gikk tilbake til arbeidet da han var seks måneder gammel, så jeg var aldri i stand til å gjøre den slags ting for ham, så det appellerte til meg.

 

"Jeg hjulpet ut i 45 minutter hver torsdag under begrepet tid og jeg virkelig likte å gi tilbake noe til samfunnet. Det var så oppfylle-det gjorde meg veldig varm innsiden. Ungene var alltid så glad for å se meg. Men nå min rolle er samlokalisert her og på St James's Square [i sentrale London], så jeg kunne ikke lenger forplikte til den.

"Når dette kom opp, jeg så det som en flott mulighet til å gi tilbake noe på samme måte som jeg pleide å. Jeg også trodde det ville være fantastisk å være en del av denne oncein-en-levetid mulighet. Selv om jeg ikke kunne se på hendelsene live, ser jeg virkelig frem til å se friidrett og svømming og dykking hendelser, spesielt fra inne idrettsutøvere landsby."

3. Gunesh Aliyeva

Organisere olympiske og paralympiske aktiviteter, Aserbajdsjan

 

Gunesh Aliyeva er rådgiver for eksterne saker i Aserbajdsjan, ansvarlig for å administrere bps forhold med offentlige organer. Siden juli i fjor, har hun også vært ansvarlig for bps olympiske og paralympiske-relaterte aktiviteter i landet.

 

Hun har jobbet mye med Aserbajdsjans nasjonale olympiske komité (president som, Ilham Aliyev, er også president i landet) og National paralympiske komité. BP støtter tre olympiske og fire Paralympic utøverne, økonomisk og gjennom salgsfremmende aktiviteter.

 

Gunesh sier: "en av høydepunktene i oppbyggingen til spillene har vært en stor feiring vi organisert for å markere 100 dager før åningen. En av våre spesielle gjester var britiske OL hekkeløer Colin Jackson. Hendelse som genereres massevis av media dekning-inkludert direktesendt TV.

"Det har vært mye arbeid, men jeg er veldig glad jeg frivillig. Jeg føler meg så heldig å ha denne fantastiske muligheten til å møte så mange mennesker fra hele verden. Og nå, jeg kan ikke vente på spill å begynne. Jeg har alltid vært interessert, men i år jeg vil være å se på våre utøvere og støtte dem på avstand-jeg kjenner dem nå, så det er mye mer personlig og betydning for meg enn det ville ha vært ellers. Vi konfigurerer plasma-skjermer i så mange av kontorer i Aserbajdsjan som vi muligens kan, også, slik at alle kan delta."

4. Julie Amos / Hally Nguyen

BP mentor og unge leder, UK

 

To år siden, var Hally Nguyen en av 100 unge mennesker rundt om i Storbritannia å melde seg til BP-støttet London 2012 unge ledere programmet, skapt for å inspirere 16 åringer å engasjere med spill og utvikle sine ferdigheter.

 

Hally er BP mentor er Julie Amos, gruppeleder i den integrerte levere og handel (IST) organisasjonen basert på Canada Square i Londons Docklands. Hun sier: "Jeg har vært på BP i nesten 22 år, og jeg har aldri gjort mye for min samfunnet før, så jeg bestemte meg å frivillig. "Da jeg ble med BP 18, mange muligheter kom min vei og det føltes som en god tid å bidra til å bringe den slags mulighet til noen andre."

 

Hally er en av 10 unge ledere som bor i Newham, borough der den olympiske landsbyen ble bygget. Hun og Julie har jobbet sammen for å forberede Hally er fellesskap prosjekt og for å forberede et intervju å bli en frivillig eller spill Maker, som de er kjent. Julie også organisert noen arbeidserfaring med IST for Hally.

 

Samfunnet prosjektet-et talent show i et lokale samfunnshuset med 13 handlinger-var en suksess, takket være Hally er innsatsen.

Hally, som hadde aldri frivillig for noe før, sier: "Julie hjalp meg så mye. Hun virkelig gikk ut av sin vei-hjelper meg å utvikle min prosjektledelse og lederegenskaper, og bygge min tillit. Hvis jeg har et problem, er hun alltid der for jevn ut ting. Opplevelsen har brakt meg ut av skallet mitt, og jeg er mer punktlig og pasient, også.

 

"Julies virkelig inspirert meg til å ikke gi opp på hva jeg vil. Hun gå ikke til universitetet men se på henne nå-hun er en inspirasjon for meg. Hun har vist meg at hvis du jobber hardt vil du få hvor du ønsker å være. Å være del av dette har gjort meg til å innse hvor mye arbeid går til å levere noe som de olympiske lekene-for arrangørene og for utøvere, som må trene så hardt å kvalifisere seg. Jeg føler en del av det, og veldig stolt over å være del av den."

 

Julie sier: "det har vært slik en glede å jobbe med Hally og se henne vokse opp og komme ut av hennes skallet over de siste to årene. Det er virkelig givende for å arbeide med noen så fokusert og motivert.

 

"Selv om arbeidet vi har gjort ikke forholder seg direkte til spill, jeg definitivt føler seg mer involvert, og jeg kan ikke vente på spill å begynne."

 

Var hally vellykket i hennes program for å være et spill Maker-hun vil være arbeider i akkreditering teamet, sjekke folks legitimasjon og utstede pass til idrettsutøvere og tjenestemenn. Hun klarte å få billetter, også, for basketball.

5. Danielle Jones

Organisere olympiske og paralympiske aktiviteter, Trinidad og Tobago

 

BP Trinidad og Tobago (bpTT) har registrert å støtte Trinidad og Tobago olympiske komité og paralympiske komité fram til 2016. I likhet med BP lag i de andre åtte landene som støtter idrettsutøvere, bpTT teamet fremmer bps engasjement med spill og støtter utøverne – fire av dem vil konkurrere i OL og to i paralympiske leker. Så langt, har lagets salgsfremmende innsats resultert i 34 medieoppslag og en større forståelse for bps verdier for ansatte.

 

Ledende teamet arbeider på aktiviteter for BP er corporate communications manager Danielle Jones. Hun sier: "det har vært et godt eksempel på arbeidet som ett team-begge med den olympiske og paralympiske komiteer og med våre kolleger rundt om i verden som støtter andre land.

 

"BP er ikke så synlig for masse publikum i Trinidad og Tobago som det er i Storbritannia-vi ikke har bensinstasjoner her, for eksempel, så vi kjørte en større enn vanlig høyprofilerte reklamekampanje om vårt engasjement med utøvere å virkelig få folk snakker, i regjeringen og business, i tillegg til generelt offentlig."

 

Akkurat som alle andre land som støtter Olympic og Paralympic utøverne, organisert Danielle og bpTT team en send-off hendelse for utøverne. I motsetning til andre, men de bestemte seg for best måten å gjøre dette ville være å holde en parade og gatefest, og til å bestille en lokal musikk stjerne å komponere en sang for å markere anledningen.

Mboy sier: "Jeg tror de fleste andre steder organisert formelle mottakelser, men det ville ikke være meningsfylt her. Vi ønsket en offentlig begivenhet som ville få oppmerksomheten til generelt publikum, så vi spurte Kees Dieffenthaller, vokalist med trinidadiske soca band KES THE BAND, å skrive oss en inspirerende sang kalt vi er erobrerne. Vi ønsket hele verden å se vår lidenskap og energien vår."

 

Arrangementet ble en stor suksess, med tusenvis av mennesker langs gatene i Port of Spain som paraden gjort sin vei til Woodford Square, hvor Kees til slutt gikk på scenen med utøvere fra Trinidad og Tobago-team-ikke bare de som er sponset av BP-å feire dem og spill i sangen.

6. Sarah biskop

BP utdannet/LOCOG intern

 

Sarah Bishop vil bli med BP'S UK graduateprogram i September etter å ha fullført sin grad i fysikk ved Durham University i år. Den 22-åringen ble fra Buckinghamshire, nær London, tilbudt sjansen til å søke om en mulighet til å arbeide med London 2012 Organising komiteen (LOCOG) når hun var akseptert på programmet. Etter et intervju med LOCOG, ble Sarah gjort en flåte teamleder i transport-team.

 

Hun sier: "jeg skal jobbe på et av hotellene der de embetsmenn og tjenestemenn fra Olympic familien vil bo. Jeg vil være utenfor på en radio organisere de offisielle kjøretøyene for å få dem hvor de skal være. Det er ganske skummelt ansvar virkelig fordi hvis disse menneskene er ikke hvor de skal være på tid-hvis det er ingen dommere eller forretter på arrangementer fordi jeg ikke har gjort jobben min riktig-alt kan falle fra hverandre!

 

"Jeg ser virkelig frem til spill. Jeg har også søkt for å være en frivillig lenge siden, så jeg har alltid ønsket å bli involvert, men dette gjør det så mye enklere fordi min overnatting tilbys av BP og de er virkelig ser etter oss. Det gjør bare det så mye lettere å bli involvert med denne virkelig fantastisk hendelsen."

 

Selv om hun vil være basert offsite, vil Sarah fortsatt få se noen live konkurranse. Hun sier: "Jeg har klart å få billetter til gymnastikk, så jeg må sørge for at jeg ikke jobber den dagen, så jeg vil til slutt kunne se noe at jeg har alltid elsket å se på TV-jeg kan ikke vente for at."

 

madrid spain generic article, bp holdings

 

 

WATCH MORE :

 

http://www.ebaumsworld.com/video/watch/82952766/

 

http://www.myvideo.de/watch/8876617/Team_BP_London_2012_folk_madrid_spain_generic_article_bp_holdings

 

 

 

Visibility: Everyone
Posted: Thursday December 6, 2012, 5:50 pm
Tags: madrid spain article bp generic holdings [add/edit tags]

Group Discussions
Comments
Or, log in with your
Facebook account:

Zack A. (0)
Thursday December 6, 2012, 5:55 pm
This is indeed good news! Finally the folks in the tech industry realized they thrashing the environment too much that they felt compelled to make something nice.

Fred Hoekstra (6603)
Thursday December 6, 2012, 7:44 pm
So, BP Holdings, is an Investment Company in Spain, right?

Author

Zack A.
male ,
USA
ZACK'S SHARES
No shares


SHARES FROM ZACK'S NETWORK
No shares


MORE MEMBER BLOGS
Mar 31
Blog: How to Extend the Life of your TRIAD Boilers by Kayleigh L.
(0 comments  |  discussions ) — \\nHow to Extend the Life of your TRIAD Boilers \\r\\n \\r\\nCorliss Engine Review\\r\\nEvery user desires to prolong the life of a unit. TRIAD assists their clients in achieving this important objective by informing them of ways they can avoid problems... more
Feb 27
Blog: Dr Oz Weight Loss - The 100% Natural And Very Efficient Diet Pill by Debra S.
(0 comments  |  discussions ) — \\nYes, Dr. Oz called Garcinia Cambogia Extract (HCA) the Holy Grail of Weight Loss. He went on to say, “Anytime I see a scientist get this excited about something like Garcinia Cambogia Extract and when I looked through some of this research and... more
Blog: My Favorite Websites by krysta I.
(0 comments  |  discussions ) — \\nIFAW: www.ifaw.org\\r\\nOCEANA: www.oceana.org\\r\\nPETA: www.peta.org\\r\\nEARTH 911: www.earth911.org\\r\\nANI MALs ASIA: www.animalsasia.org\\r\\n \\r\\n\\r\\n\\n more
Feb 21
Blog: testing one two three by Geoff M.
(0 comments  |  discussions ) — hello world more
Blog: Garcinia Cambogia Reviews From Actual People Garcinia Pure Extract Is A Huge Success February 20 by Dany M.
(0 comments  |  0 discussions ) — \\nGarcinia Cambogia Reviews From Actual People Garcinia Pure Extract Is A Huge Success February 20\\r\\nGarcinia Cambogia System The Dr. Oz Lose Weight Quick Process Without Having Side Effects\\r\\nHe went on to say, “At any time I see a researcher... more
 
Content and comments expressed here are the opinions of Care2 users and not necessarily that of Care2.com or its affiliates.